• darkblurbg

In deze blog geven wij, samen met andere zorgverleners, tips en informatie rondom geboorte. Ook vind je hier ervaringsverhalen van cliënten en verloskundigen.

De verloskundige vertelt: Danielle

De verloskundige vertelt: Danielle

Elke maand geven wij je een kijkje in het leven als verloskundige. Hoe zijn onze diensten gevuld en hoe beleven wij ons werk. Deze maand neemt Daniëlle je mee tijdens de geboorte van Joey.

Expert-blog: Yoga

Expert-blog: Yoga

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Yoga bereidt jou niet alleen fysiek voor op de bevalling maar heeft ook een mentale werking. Yoga leert jou te luisteren naar het lichaam. Door concentratie op ademhaling ontwikkelen we een vollediger ademhaling, dit geeft lichaam en geest rust en ontspanning.

De verloskundige vertelt: Judith

De verloskundige vertelt: Judith

Elke maand geven wij je een kijkje in het leven als verloskundige. Hoe zijn onze diensten gevuld en hoe beleven wij ons werk. Deze maand neemt Judith je mee in een 48u dienst.

Expert blog: Acupunctuur

Expert blog: Acupunctuur

Acupunctuur kan zwangerschapsklachten verminderen of verhelpen én de bevalling verlichten. Ook kan het bij sommige klachten een uitkomst zijn als je geen medicijnen kunt nemen omdat je zwanger bent. Maar wat houdt het precies in en hoe werkt het? Acupuncturiste Frederique Veltman vertelt je er meer over.

Expert blog: Diëtisten

Expert blog: Diëtisten

Goede voeding én gewenste gewichtstoename zijn belangrijk voor het krijgen van een gezond kind. Maar wat is nou goede voeding? Diëtisten Ellen Kant en Vienne Sanders vertellen je er meer over...