• darkblurbg

Specialisaties:

Verloskunde
Sociale en psychische problematiek

Mijn naam is Carlijn, ik ben 29 jaar oud en geboren in Utrecht.
Al van jongs af aan heeft 'de baby in de buik' mij al gefascineerd en is dit op den duur uitgegroeid tot een enorme (ook beroepsmatige) interesse. Met mijn middelbare school 'profiel' was de studie Verloskunde niet haalbaar en heb ik als tweede optie de opleiding Hotel- en Eventmanagement gedaan. Na afronding hiervan ben ik gaan werken in verschillende horeca-gelegenheden en werd ik manager van een eigen koffiezaak.
Ondanks dat ik plezier had in mijn werk, bleef de Verloskunde toch kriebelen. Na wat research bleek ik, met al een HBO-diploma op zak, toch toelaatbaar voor de opleiding Verloskunde. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ging vanuit het 'werkende' leven weer voltijds voor 4 jaar de schoolbanken in aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Een pittige opleiding, zeker omdat ik ook mijn biologie en scheikunde aardig moest bijspijkeren, maar wat was het fantastisch en wat kijk ik goed terug op deze keuze. Inmiddels is dit alweer even geleden, want in 2015 ontving ik het felbegeerde papiertje. Ik heb in die tijd in veel verschillende praktijken gewerkt, van groot tot klein van dorp tot Randstad en hierbij veel ervaring opgedaan.
Bij Verloskundigenpraktijk Samen zit ik al een jaar enorm op mijn plek! Ik heb absoluut de juiste keuze en switch gemaakt. Ik oefen mijn vak met heel veel liefde en plezier uit. Elke bevalling blijft bijzonder en geen enkele is hetzelfde. Ik probeer van elk moment een feestje te maken, houd van gezelligheid maar sta ook mijn mannetje als dat moet.
In juli 2018 verruilden mijn partner en ik het mooie Nijmegen voor Vught, waar wij nu met veel plezier wonen
 
Ik hoop jullie tegen te komen bij Verloskundigenpraktijk Samen en ik kijk er naar uit jullie te mogen begeleiden bij één van de meest bijzondere momenten in jullie leven!