• darkblurbg

Specialisaties:

Verloskunde
Anticonceptie
Klieven van de tongriem

Hallo, mijn naam is Daniëlle de Louw en ik ben een van de verloskundigen en de eigenaar van deze praktijk.

Vroeger als klein meisje keek ik naar 'De verloskundigenpraktijk' en 'De bevalling' op tv. Zo jong al is de fascinatie voor dit vak ontstaan. De passie en liefde voor het vak is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Want hoe mooi is het dat ik vrouwen (en hun partner) mag begeleiden bij de komst van hun kindje, de meeste bijzondere gebeurtenis uit iemands leven. Het leuke aan het werken in een kleine praktijk is dat ik alle zwangeren bij naam ken. Doordat we elkaar tijdens de zwangerschap meerdere keren treffen, hebben we de tijd om elkaar te leren kennen. Op die manier kunnen we de begeleiding beter afstemmen op jouw wensen.

Zelf ben ik in 2016 moeder geworden van mijn zoontje Raf. Toen heb ik zelf mogen ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn en te bevallen. Deze ervaring neem ik ook weer mee in de begeleiding van jouw zwangerschap.

Naast mijn zoontje Raf heb ik nog een 'kindje', deze praktijk! Zo voelt het althans. Met heel veel liefde ben ik in 2012 begonnen met plannen maken voor het opzetten van deze praktijk, toen nog met mijn (ex-)collega Lonneke van Mook. Een praktijk die kleinschalig en persoonlijk was, maar ook modern en professioneel, dat moest het worden! Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en ben ik trots op wat ik heb neergezet. Heel blij ben ik met mijn collega's die net zo gepassioneerd zijn als ik. We werken fijn samen en zitten op één lijn, dat maakt de zorg nog beter. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in onze praktijk. Tot snel!

Warme groet, Daniëlle