• darkblurbg

Specialisaties:

Verloskunde
Echoscopie
Anticonceptie

 

Ik ben Judith van den Biggelaar, één van de verloskundigen van Samen. Ik woon samen met mijn vriend in het leuke Den Bosch.

Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige na een 4 jarige opleiding in Maastricht. Hierna ben ik door heel het land gaan werken en uiteindelijk ben ik, wat ik heel graag wilde, in regio Den Bosch komen werken.

Sinds deze tijd ben ik werkzaam bij Samen. Eerst als waarneemster en sinds halverwege 2018 ben ik één van de vaste verloskundigen van onze praktijk.

In 2013 heb ik mijn echo diploma gehaald, waardoor ik mij ook echoscopiste mag noemen. Deze specialisatie in het vak maakt het voor mij compleet. Op deze manier kan ik begeleiding bieden vanaf de eerste echo tot na de geboorte van een baby.

Wat voor mij verloskunde een fantastisch vak maakt is het contact wat ik heb met de zwangeren en hun partners. De begeleiding van begin tot het eind waarbij je mee mag helpen in de voorbereiding op het ouderschap vind ik heel mooi. Daarbij vind ik de geboorte van een kind een fascinerende ervaring. Met veel liefde en plezier begeleid ik jullie hier in. Zwanger zijn en bevallen is een heel natuurlijk proces en ik probeer dit zo natuurlijk mogelijk te begeleiden.

Tot snel in de praktijk!