• darkblurbg
    Verloskundigenpraktijk Vlijmen

Ben je zwanger en ben je woonachtig in Drunen? Wij kijken ernaar uit om je te begeleiden tijdens deze unieke en bijzondere periode in je leven! Bij Verloskundigenpraktijk Samen kun je terecht voor begeleiding, van kinderwens tot en met de kraamperiode. Lees hier meer over onze werkwijze en onze praktijk.

Verloskundigenpraktijk Drunen; Wat kun je van ons verwachten?

Als verloskundige in Drunen begeleiden we alle vrouwen in de vruchtbare periode van leven. Hierbij kun je denken aan vrouwen met een kinderwens, een zwangerschap, van geboorte tot anticonceptie. Bij onze praktijk in Drunen staan jij en je partner centraal. We zijn een kleine praktijk, jij kent ons en wij kennen jou. Dat vinden wij heel erg belangrijk!

Verloskundigenpraktijk Drunen; Hoe werken wij?

Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt kun je je aanmelden bij onze verloskundigenpraktijk. Hiervoor heb je geen doorverwijzing nodig van je huisarts. Erg laagdrempelig dus! Als je telefonisch contact opneemt met onze praktijk kunnen we direct een afspraak voor je inplannen bij één van onze verloskundigen. Uiteraard kan je je ook online aanmelden via onze formulier.

Verloskundigenpraktijk Drunen; Wij zijn wij?

Je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje. Zwanger zijn doe je dus ook met je verloskundige! Graag stellen we je voor aan ons team. Binnen de praktijk zijn verloskundigen, echoscopisten en een praktijkondersteuner werkzaam. Wij werken samen om jouw zwangerschap zo gezond en prettig mogelijk te laten verlopen.

Verloskundigenpraktijk Drunen; Contact

Onze verloskundigenpraktijk heeft verschillende locaties door heel de gemeente Heusden. We zijn dus altijd makkelijk bereikbaar! Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Bel ons gerust of vul online ons formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.