• darkblurbg
    Verloskundigenpraktijk Vlijmen

Wij zijn Verloskundigenpraktijk Samen: een hecht team van drie verloskundigen in Haarsteeg. We hebben locaties in Genderen, Oud-Heusden en Nieuwkuijk. Door te werken in een klein team hebben wij de tijd voor je, luisteren naar je en passen continu onze zorg aan op jouw behoeften.

Verloskundigenpraktijk Haarsteeg; Wat doen wij?

In onze verloskundigenpraktijk in Haarsteeg begeleiden we alle vrouwen van kinderwens tot anticonceptie. Bij onze praktijk in Heusden staan jij en je partner centraal. We zijn een kleine praktijk met een hecht team, dit zie en voel je terug in onze zorg! We nemen de tijd voor je en passen de zorg aan, aan jouw situatie en wensen.

Verloskundigenpraktijk Haartsteeg; Zwanger!

Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt kun je je aanmelden bij onze verloskundigenpraktijk in Haarsteeg. Hiervoor heb je geen doorverwijzing nodig van je huisarts. Wij hebben meerdere locaties door de gemeente Heusden en Altena. Als je telefonisch contact opneemt met onze praktijk kunnen we direct een afspraak voor je inplannen bij één van onze verloskundigen. Uiteraard kan je je ook online aanmelden via onze formulier.

Verloskundigenpraktijk Haarsteeg; Wij zijn wij?

Jouw zwangerschap is een bijzondere en onvergetelijke gebeurtenis. Het is belangrijk om een betrokken en deskundige verloskundige te hebben die jou en jouw partner hierbij begeleidt. Bij onze verloskundigenpraktijk in Haarsteeg begeleiden onze verloskundigen jullie in de groei richting de komst van jullie baby. Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen. Bij ons staan jouw wensen, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal!

Carlijn Maessen

Verloskundige

Daniëlle de Louw

Verloskundige (Eigenaar)

Judith van den Biggelaar

Verloskundigenpraktijk Haarsteeg; Contact

We zijn altijd makkelijk bereikbaar! Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Bel ons gerust of vul online ons formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.